Over het Regendoek

Alternatief voor overkapping

Nu we een schaduwlounge hebben merken we dat mensen veel meer buiten gaan leven. Lekker in de zon zitten, en als het toch te heet wordt dat trekken we het schaduwdoek over ons heen en gaat het regenen? Dan is er het waterdichte doek. Zo maak je meer gebruik van je terras en hoef je niet verschillende terrassen in je tuin te maken.

Veel mensen komen bij de schaduwlounge terecht omdat ze een overkapping net iets te veel vinden. Ze zoeken dan een alternatief voor een overkapping. Het flexibele en multifunctionele van de schaduwlounge is voor deze mensen net iets leuker dan een overkapping.

100% waterdicht terrasdoek

Wat als je net een barbecue hebt georganiseerd met je vrienden en er is toch een regenbui voorspeld? Het schaduwdoek is niet waterdicht, dus hebben we ook een regendoek. Dit waterdichte zeil kun je net als het schaduwdoek over je terras schuiven en kun je toch droog zitten. Het regendoek is echt waterdicht, dus niet zoals veel andere merken waterafstotend doek verkopen. Nee dit terrasdoek is echt 100% waterdicht. (eigenlijk spreken we over terraszeil ipv terrasdoek) Bekijk het filmpje om het effect te zien. En ook bij storm blijkt het goed stand te houden. Daarmee is dit ook voor de horeca terrassen een goed alternatief voor een parasol of overkapping. Maar let op. Net zoals het schaduwdoek is het regendoek speciaal gemaakt voor de schaduwlounge, en is niet als los doek te bestellen voor andere pergola’s.

Zon en regen

Sinds kort hebben we ook licht doorlatende variant regendoek. Zoals je op het derde filmpje kan zien.